Uzun bir Ar-Ge döneminden sonra formülize edilmiştir. Piyasadaki diğer glutensiz karışımlardan farklı olarak nişasta değil tahıl ağırlıklıdır. Pişen hamur işlerinin kıvamı ve lezzeti normal hamur işlerine en yakın glutensiz karışımdır. Çölyak hastaları, Gluten intoleransı olanlar ve bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyenler gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Çölyak hastaları için gerçek lezzete en yakın hamur işleri.

İÇERİĞİ

Büyük darı bitkisi unu, patates unu, kinoa unu, karabuğday unu, pirinç unu, nohut unu, modifiye tapiyoka nişastası, ksantan gam, guar gam, kabartma tozu (sodyum pirofosfat, sodyum bikarbonat), asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, malik asit).

Serin, rutubetsiz, kokusuz, kuru ve direkt güneş ışığı almayan yerde muhafaza ediniz. Türk Gıda Kodeksi Gluten İntoleransı Olan Bireylere Uygun Gıdalar Tebliğine uygundur. Gluten miktarı 20 mg/kg'ı geçmez.

GLUTENSİZ ŞEBİT HAMURU TARİFİ

Malzemeler: 4 su bardağı Dr. Yılmaz Glutensiz Hamur İşi Karışımı, 3 su bardağı su, 1,5 çay kaşığı tuz (isteğe bağlı).

Hazırlanışı: Tüm malzemeler bir kaba dökülerek yoğurulur.

GLUTENSİZ ERİŞTE HAMURU TARİFİ

Malzemeler: 5 su bardağı Dr. Yılmaz Glutensiz Hamur İşi Karışımı, 2 çay bardağı su, 2 yumurta, 1,5 çay kaşığı tuz (isteğe bağlı).

Hazırlanışı: Tüm malzemeler bir kaba dökülerek yoğurulur.



25,00TL

Adet

Icon BU ÜRÜN HAKKINDA BİLGİ İSTİYORUM

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.