Uzun bir Ar-Ge döneminden sonra formülize edilmiştir. Piyasadaki diğer glutensiz karışımlardan farklı olarak nişasta değil tahıl ağırlıklıdır. Pişen kek/pasta vs.nin kıvamı ve lezzeti normal kek/pasta vs.ye en yakın glutensiz karışımdır. Çölyak hastaları, Gluten intoleransı olanlar ve bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyenler gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Çölyak hastaları için gerçek lezzete en yakın kek ve pastalar.

İÇERİĞİ

Büyük darı bitkisi unu, kinoa unu, hindistan cevizi unu, keçiboynuzu unu, modifiye tapiyoka nişastası, mısır nişastası, şeker, süt tozu, kabartma tozu (sodyum pirofosfat, sodyum bikarbonat), vanilin, pektin, asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, malik asit).

Serin, rutubetsiz, kokusuz, kuru ve direkt güneş ışığı almayan yerde muhafaza ediniz. Türk Gıda Kodeksi Gluten İntoleransı Olan Bireylere Uygun Gıdalar Tebliğine uygundur. Gluten miktarı 20 mg/kg'ı geçmez.

GLUTENSİZ KEK TARİFİ

Malzemeler: 3 su bardağı Dr. Yılmaz Glutensiz Kek Karışımı, 3 yumurta, 1 çay bardağı sıvıyağ, 1/3 su bardağı süt.

Hazırlanışı: Tüm malzemeler karıştırma kabında pürüzsüz kıvam alıncaya kadar çırpılıp yağlanmış kek kalıbına dökülür ve 180 °C’deki fırında ortalama 20-25 dk. pişirilerek servise hazır hale getirilir.



25,00TL

Adet

Icon BU ÜRÜN HAKKINDA BİLGİ İSTİYORUM

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.